iDEAL

iDEAL 
Als je kiest voor betalen via iDeal maak je direct bij het afronden van je bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van je eigen bank. iDeal is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDeal.nl vind je de vele voordelen van deze betaalmethode.

Visa Mastercard logos

Creditcard 
Betaal makkelijk en snel met je creditcard van VISA, Maestro of Mastercard. Hierbij vul je je  persoonlijke- en kaartgegevens in. Het voordeel hiervan is dat het bedrag pas later van je rekening wordt gehaald via je creditmaatschappij. In lijn met de PSD2 wet berekenen wij geen toeslag voor creditcard betalingen.

Paypal

PayPal 
Met PayPal ben je altijd beschermd door een extra beveiliging. Indien je kiest voor PayPal kun je inloggen met je account en hoef je niet nogmaals je financiële gegevens, zoals bankgegevens of creditcardnummer, bij ons in te vullen. Voor deze betaalmethode wordt 1,5% van het totale orderbedrag extra in rekening gebracht. Omdat deze betaling via een externe (third) partij Paypal verloopt, mogen we in lijn met de PSD2 wet voor deze betaalmethode de kosten wel doorbelasten.

klarna

Klarna: Achteraf betalen
Klarna geeft je de mogelijkheid om achteraf te betalen als je je bestelling hebt ontvangen. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig en regel je via Klarna zelf.

Vooruitbetaling
Je kunt ook kiezen voor vooruitbetaling. Als je deze optie selecteert dien je het openstaande bedrag over te maken op IBAN NL 18 RABO 0368 3255 12 t.n.v. Handelsonderneming MELS, onder vermelding van je bestelnummer. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra wij de betaling hebben ontvangen gaan wij over tot uitlevering van je bestelling.