Afkoelingsperiode

Vanaf de datum van ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen de artikelen te retourneren. Een artikel kan alleen ongebruikt en zo mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden. 

Wanneer je iets retour wil sturen, kun je ons op verschillende manieren benaderen en informeren over de artikelen die je wil terugsturen en de bijbehorende bestelnummers. Ook kun je gebruik maken van het “modelformulier voor herroeping” (toegevoegd aan de Algemene Voorwaarden) en dit formulier ingevuld aan ons per e-mail op te sturen. Om onze dienstverlening te kunnen verbeteren horen we graag waarom het artikel niet beviel. Geen reden? Dat is natuurlijk ook geen probleem!

Gepersonaliseerde artikelen die op maat voor jou zijn gemaakt of samengesteld en zijn voorzien van persoonsgebonden inhoud zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen hierdoor niet worden geretourneerd. De retourkosten voor het retourneren van de gehele bestelling of een deel van de artikelen zijn voor eigen rekening.

Indien je besluit om de gehele bestelling te retourneren, dan ontvang je het volledige factuurbedrag van ons terug. Wil je een deel van de bestelling retourneren en een aantal artikelen wel in bezit houden, dan ontvang je het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.

Uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je retourmelding ontvang je het aankoopbedrag van de retour gezonden goederen terug op je rekening. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt. Mochten wij na 14 dagen de goederen nog niet retour hebben ontvangen, dan zullen wij terugbetaling uitstellen tot de dag na ontvangst van de goederen of tot het moment dat je hebt aangetoond dat je de goederen retour gestuurd hebt.

Retourprocedure

  • Verpak het onbeschadigde artikel binnen 14 dagen (wettelijke zichttermijn) in de originele
    verpakking, dusdanig dat beschadiging bij het terugsturen wordt vermeden.
  • Meld voor het versturen je retourzending:
  • Vermeld welke goederen je retour zendt en de bijbehorende bestelnummers
  • Verzend de artikelen voldoende gefrankeerd naar onderstaand adres:

voordefun.nl
Handelsonderneming MELS
Ambachtsweg 5 g
1474 HV OOSTHUIZEN