999 Games

999 Games is de marktleider op het gebied van bordspellen in de Benelux. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan spellen, met voor ieder wat wils. Het assortiment varieert van snelle kaartspellen zoals Beverbende tot uitdagende dobbelspellen als Keer op Keer en Clever. Wie kent niet de moderne klassiekers, zoals Catan, 30 Seconds, Wingspan en Carcassonne. Bekijk ons assortiment 999 Games.

Queen Games

Queen Games is een Duitse ontwikkelaar van spellen, gevestigd in Troisdorf en opgericht in 1992.  Het bedrijf richt zich voornamelijk op gezelschapsspellen, maar heeft ook enkele kinderspellen en meer complexe spellen ontwikkeld. Bekijk ons assortiment Queens Games.

White Goblin Games

White Goblin Games is een ambitieuze uitgever met een vooraanstaande positie op de spellenmarkt in de Benelux. Het veelzijdige assortiment aan bord-, kaart- en dobbelspellen biedt speelplezier aan jong en oud. Veel van de spellen zijn genomineerd voor en winnaar geworden van nationale en internationale prijzen.

Op hun website, Twitter, Facebook en Instagram vind je informatie over demonstratiedagen. Bijna elke week worden in Nederland en België door demonstrateurs de nieuwste spellen uitgelegd. Bekijk ons assortiment White Goblin Games.

Hasbro

Hasbro is een Amerikaanse spel- en speelgoedfabrikant. Hasbro is de uitgever van het populairste bordspel ter wereld: Monopoly. Het hoofdkantoor is gevestigd in Pawtucket (Rhode Island).

Hasbro logo symbol

Drei Magier Spiele (Drie Magiërs Spellen)

Drei Magier Spiele is een Duitse uitgever van spellen voor het hele gezin. In Vlaanderen en Nederland brengt 999 games deze spellen uit onder de naam Drie Magiërs Spellen. Ze brengen o.a. kinderspellen uit met typische artwork die jongere kinderen sterk aanspreekt. In plaats van een schreeuwerige gimmick staan bij deze spellen de uitdaging, en daarmee uiteindelijk ook het speelplezier, voorop. Door gebruik te maken van simpele technieken als magneten, zijn deze spellen even vindingrijk als origineel.

SmartGames

SmartGames zijn logische denkspellen met opdrachten verdeeld over 4 of 5 niveaus. Er zijn al SmartGames voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook voor tieners én volwassenen. Train jouw brein met onze single player games of daag jouw familie uit met onze multi-player spellen.

logo Tuckers Fun Factory

Tucker’s Fun Factory

Tucker’s Fun Factory is een Nederlandse uitgeverij van kwalitatieve spellen en puzzels. Met een enthousiast team ontwikkelen zij onderscheidende concepten. Ieder product wordt met zo veel mogelijk liefde en aandacht gemaakt waarin hun doel is zo min mogelijk plastic te gebruiken. De producten worden bij erkende leveranciers vervaardigd met wie ze al jarenlang samenwerken. Alle producten voldoen aan de Europese wetgeving omtrent spellen en puzzels.